Crowdfunding

//Crowdfunding
Crowdfunding 2019-01-05T10:43:25+00:00

Instituut voor Turkse Studies gebruikt ook crowdfunding voor het vergaren van fondsen om de drie voornaamste activiteiten verder te kunnen ontplooien. Dit gaat dan om het publiceren van ons peer-reviewed academisch kwartaal-journal ‘International Review of Turkish Studies (IRTS)’;  het uitgeven van ons wetenschappelijk boekenreeks ‘ITS Series in Turkish Studies’; en het begeleiden van (uitwisselings-)studenten van over de hele wereld gedurende hun verblijf bij ons.

Bij crowdfunding worden de donateurs beloond met de volgende beloningen:

  1. Bij het bijdragen van €10,- of meer (tot en met €49,-) ontvang je alle uitgebrachte boeken van ITS Series in Turkish Studies als digitale versie.
  2. Bij het bijdragen van €50,- of meer (tot en met €99,-) ontvang je alle uitgebrachte journals van International Review of Turkish Studies (IRTS) als digitale versie.
  3. Bij het bijdragen van €100,- of meer (tot en met €499,-) ontvang je alle uitgebrachte boeken van ITS Series in Turkish Studies als gedrukte versie.
    • Bij bedragen tussen €250,- en €499,- ontvang je naast de gedrukte versie ook nog de digitale versies.
  4. Bij het bijdragen van €500,- of meer (tot en met €999,-) ontvang je alle uitgebrachte journals van International Review of Turkish Studies (IRTS) als gedrukte versie.
    • Bij bedragen tussen €750,- en €999,- ontvang je naast de gedrukte versie ook nog de digitale versies.
  5. Bij het bijdragen van €1000,- of meer ontvang je alle uitgebrachte boeken van ITS Series in Turkish Studies en alle uitgebrachte journals van International Review of Turkish Studies (IRTS) zowel digitaal als in gedrukte versie met daarin een persoonlijke handtekening van de auteurs en/of redacteurs.