Disclaimer

/Disclaimer
Disclaimer 2019-01-26T09:51:47+00:00

Deze website is ontwikkeld door Lionwise.

Aansprakelijkheid
Lionwise besteedt grote zorg en aandacht aan de samenstelling van deze website, maar geeft geen garanties voor nauwkeurigheid en volledigheid en is dus niet aansprakelijk voor mogelijke fouten die in deze website voorkomen. Instituut voor Turkse Studies aanvaardt geen aansprakelijkheid voor mogelijke fouten die in deze website voorkomen. Ook voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen, het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website of de links (verwijzingen) naar websites van derden aanvaardt Lionwise en Instituut voor Turkse Studies geen aansprakelijkheid. Links die in enige mate onrechtmatig of onwettig (kunnen) zijn, worden op verzoek van belanghebbende onmiddellijk verwijderd.

Rechten
Instituut voor Turkse Studies behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze website op elk gewenst moment naar eigen inzicht te veranderen. Aan de gegevens op de website van Instituut voor Turkse Studies kunnen geen rechten worden ontleend. Het is mogelijk dat de op deze website genoemde namen van producten, handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van de respectievelijke ondernemingen zijn.

Copyright
Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, productnamen, logo’s etc.) is eigendom van Instituut voor Turkse Studies of van de respectievelijke eigenaren. De inhoud ervan mag niet worden (her)gebruikt, in originele of gewijzigde vorm, zonder schriftelijke toestemming van Instituut voor Turkse Studies. Wanneer u meer informatie wenst over het gebruik van informatie en/of het verkrijgen van toestemming voor publicatie, neem dan contact op met Instituut voor Turkse Studies.

© Lionwise