Medewerkers

//Medewerkers
Medewerkers 2020-03-22T14:58:41+00:00

Onderzoekers

Dhr. Armand Sag
Tezamen met zijn functie als senior onderzoeker van Instituut voor Turkse Studies, is Armand Sag ook nog als Ph.D.-fellow verbonden aan Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2008 behaalde hij aan de Universiteit Utrecht zijn bachelor Geschiedenis (met veel genoegen), minor Turkologie (met lof) en achtereenvolgens in 2009 zijn master Internationale Betrekkingen met het internationaal erkende ‘upper class’-predikaat aan dezelfde universiteit. Sinds 2010 is hij verbonden aan Instituut voor Turkse Studies.

Mevr. Marloes Cornelissen
Marloes Cornelissen, afgestudeerd met een dubbele master, heeft in 2015 haar Ph.D. aan de Sabancı Universiteit in Istanbul, Turkije behaald. Hiernaast was zij verbonden aan Instituut voor Turkse Studies vanaf 2011 tot 2018. Tevens is zij assistent in onderwijs voor Humanity and Society, wereldgeschiedenis. Haar post-doc heeft ze in 2016 afgerond aan Universiteit Leiden.

Dhr. Tonyukuk Ersoy
Na in 2006 te zijn afgestudeerd als Turkoloog, houdt Tonyukuk Ersoy zich nu bezig met de etymologie van Turkse woorden. Bij Instituut voor Turkse Studies was hij vanaf 2013 projectcoördinator tot en met 2017. Hiernaast is hij werkzaam op de Volksuniversiteit Amsterdam als docent Turks en actief als beëdigd tolk/vertaler.

Mevr. Saskia Hollander
Saskia Hollander was als promovenda verbonden aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Tevens was ze evenementencoördinator van Instituut voor Turkse Studies vanaf 2011 tot 2014. Na het afronden van haar studie Politicologie, die ze cum laude voltooide, was zij tot december 2007 als junior onderzoeker werkzaam bij de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) in Den Haag.

Ondersteunend personeel

İlse Haak
Sinds eind 2012 is İlse Haak (Utrecht, 1986) verbonden aan Instituut voor Turkse Studies als grafisch designer; in die hoedanigheid fungeert zij onder andere als managing editor van verschillende projecten binnen ITS. Zij is in 2012 afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht in Interactief Media Vormgeving.

Mustafa Özçelik
Als personal assistent van het bestuur van Instituut voor Turkse Studies is Mustafa Özçelik (Den Haag, 1989) de spil van de dagelijkse actie binnen het instituut. Zijn centrale positie biedt een brede kijk op zaken die binnen het instituut spelen en nodig zijn. Hij begon als stagiair maar heeft zich opgewerkt binnen het instituut.