Medewerkers

//Medewerkers
Medewerkers 2017-12-21T12:08:49+00:00

Onderzoekers

– Drs. Armand Sag

Tezamen met zijn functie als bestuursvoorzitter van het Instituut voor Turkse Studies, is Armand Sag ook nog als senior onderzoeker verbonden aan het onderzoeksinstituut. In 2008 behaalde hij aan de Universiteit Utrecht zijn bachelor Geschiedenis (met veel genoegen), minor Turkologie (met lof) en achtereenvolgens in 2009 zijn master Internationale Betrekkingen met het internationaal erkende ‘upper class’-predikaat aan dezelfde universiteit.

– Saskia Hollander MSc

Momenteel is Saskia Hollander als promovenda verbonden aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Tevens is ze evenementencoördinator van het Instituut voor Turkse Studies. Na het afronden van haar studie Politicologie, die ze cum laude voltooide, was zij tot december 2007 als junior onderzoeker werkzaam bij de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) in Den Haag.

– Drs. Marloes Cornelissen MA

Marloes Cornelissen, afgestudeerd met een dubbele master, is bezig met haar Ph.D. aan de Sabancý Universiteit in Istanbul, Turkije. Hiernaast is zij verbonden aan het Instituut voor Turkse Studies. Tevens is zij assistent in onderwijs voor Humanity and Society, wereldgeschiedenis.

– Drs. Tonyukuk Ersoy MA

Na in 2006 te zijn afgestudeerd als Turkoloog, houdt Tonyukuk Ersoy zich nu bezig met de etymologie van Turkse woorden. Bij het Instituut voor Turkse Studies is hij projectcoördinator. Hiernaast is hij werkzaam op de Volksuniversiteit Amsterdam als docent Turks en actief als beëdigd tolk/vertaler.

 

Ondersteunend personeel

– Mustafa Özçelik

Als personal assistent van de bestuursvoorzitter van het Instituut voor Turkse Studies is Mustafa Özçelik (Den Haag, 1989) de spil van de dagelijkse actie binnen het instituut. Zijn centrale positie biedt een brede kijk op zaken die binnen het instituut spelen en nodig zijn. Hij begon als stagiair maar heeft zich opgewerkt binnen het instituut.

– Erdi Aksoy

Sedert 2011 werkt Erdi Aksoy (Enschede, 1989) als parttime-medewerker bij het Instituut voor Turkse Studies, hiernaast studeert hij Bestuurskunde en Filosofie aan de Universiteit Twente. Van 2005 tot 2008 fungeerde hij als administratief beleidsmedewerker bij de Gemeente Haaksbergen in Overijssel.

 

Interactief Media Vormgeving

– Ýlse Haak

Sinds eind 2012 is Ýlse Haak (Utrecht, 1986) verbonden aan het Instituut voor Turkse Studies als grafisch designer; in die hoedanigheid fungeert zij onder andere als managing editor van verschillende projecten binnen ITS. Zij is in 2012 afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.