Directie

//Directie
Directie 2017-12-21T12:06:47+00:00

Drs. Armand Sag

Sinds 2010 fungeert Armand Sag als bestuursvoorzitter van het Instituut voor Turkse Studies, tevens is hij als Ph.D.-fellow verbonden aan een universiteit waar hij werkt aan zijn proefschrift over de Balkan Oorlogen (1912-1913). Aan de Universiteit Utrecht behaalde hij in 2008 zijn bachelor Geschiedenis (met veel genoegen), minor Turkologie (met lof) en achtereenvolgens in 2009 zijn master Internationale Betrekkingen met het internationaal erkende ‘upper class’-predikaat.

Over Armand Sag

 

Saskia Hollander Msc

Momenteel is Saskia Hollander als promovenda verbonden aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Tevens is ze evenementencoördinator van het Instituut voor Turkse Studies. Na het afronden van haar studie Politicologie, die ze cum laude voltooide, was zij tot december 2007 als junior onderzoeker werkzaam bij de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) in Den Haag.

Over Saskia Hollander

 

Drs. Marloes Cornelissen MA

Marloes Cornelissen, afgestudeerd met een dubbele master, is bezig met haar Ph.D. aan de Sabancý Universiteit in Istanbul, Turkije. Hiernaast is zij verbonden aan het Instituut voor Turkse Studies. Hiervoor studeerde ze Turkse Taal en Cultuur aan de Universiteit Utrecht en voltooide daarna twee masteropleidingen: Islam in de Moderne Wereld aan de Universiteit van Amsterdam (2006) en Turkish Studies aan de Universiteit Leiden (2008).

Over Marloes Cornelissen

 

Adviseurs:

Dirk van der Linde LLM (juridisch adviseur)

De in 2007 aan de Universiteit Utrecht afgestudeerde Dirk van der Linde, voltooide Nederlands Recht cum laude en Internationaal & Europees Recht met het ‘met genoegen’-predikaat. Hij is verbonden aan het Instituut voor Turkse Studies als juridisch adviseur. Hiervoor was hij o.a. gastdocent bij diverse universiteiten in Peru (waaronder Universidad Alas Peruanas), alsmede verbonden aan de Nederlandse ambassade te Cuba.

Over Dirk van der Linde

 

Hasan Akdoðan MSc (financieel adviseur)

In 2011 is Hasan Akdoðan afgestudeerd aan de Nyenrode Business University te Breukelen in Accountancy. Sinds 2006 werkte hij als Assistent-Accountant, maar in 2010 is hij gepromoveerd tot Gevorderd Assistent-Accountant. Naast zijn werk behaalde hij in 2009 zijn Bachelor in Accountancy aan de Hogeschool Utrecht met een indrukwekkende 7,4 voor zijn landelijk gecertificeerd accountancy slotexamen.

Over Hasan Akdoðan